Acasă NATURA URECHEA DIAVOLULUI a fost descoperita de rusi si cantareste 6,66 kilograme! VIDEO

URECHEA DIAVOLULUI a fost descoperita de rusi si cantareste 6,66 kilograme! VIDEO

519

Minerii rusi din orasul Bodaibo au facut o descoperire care a ingrozit o tara intreaga, o descoperire care ar fi trebuit de fapt sa-i bucure. 

Este vorba despre o pepita de aur, gasita intr-un zacamant aurifer de langa Bodaibo, oras aflat in regiunea rusa Irkutk, centrul Siberiei.

De obicei, gasirea unei pepite de aur e o bucurie, insa detaliile legate de ea i-au facut pe mineri s-o boteze „Urechea Diavolului”.

Bucata de aur cantarea 6,66 kilograme, descoperirea a avut loc vineri, 13 iunie, „in ajun de Luna plina”, informa intr-un comunicat de presa administratia districtului in care este situata exploatarea miniera.

Potrivit acealuiasi comunicat, forma pepitei „seamana cu o ureche ascutita”, atribuita in general „creaturilor diabolice”.

Sursa: jurnalul.ro

Articolul precedentLa doar 12 anisori a murit din cauza cancerului! Parintii au gasit un mesaj tulburator in spatele unei oglinzi din locuinta!
Articolul următorTUNELUL din localitatea TELIU este pazit de FANTOME! Ce BLESTEME au fost aruncate peste aceasta localitate!