Acasă LIFE Specialistii Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura ne sfatuiesc: Mancati INSECTE!

Specialistii Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura ne sfatuiesc: Mancati INSECTE!

535

Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura ne recomanda sa mancam insecte, subliniind ca exista peste 900 de specii comestibile.

Insectele, afirma specialistii Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura, sunt o sursa bogata de proteine si minerale.

Potrivit unui raport, consumul acestora ar putea contribui la lupta impotriva foametei, dar ar reduce si poluarea. Asta pentru ca insectele sunt mult mai usor de crescut, dar si ecologice. Studiile arata ca ganganiile utilizeaza mai putina apa si produc mai putine gaze cu efect de sera decat animalele de casa.

Doua miliarde de oameni mananca deja greieri, viespi si lacuste. In anumite tari din sudul Africii sau din Asia, acestea sunt considerate adevarate delicatese.

Sursa: rtv.net

Articolul precedentA copiat Biblia in patru ani! Tu te-ai lansa intr-o astfel de aventura?
Articolul următorOmenirea se „tampeste” cu fiecare generatie noua!

1 COMENTARIU

  1. […] Citeste pe LumeaBizara.ro! Added by Ciprian Cobzaru on 16 mai 2013.Saved under News, TechTags: insecte, Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura, Specialistii Tweet!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs"); (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); FacebookTwitterGoogle1EmailGoogle […]

Comments are closed.