Acasă MULTIMEDIA FOTO SATANISTII vor construi un TEMPLU unde se vor inchina DIAVOLULUI! Totul este...

SATANISTII vor construi un TEMPLU unde se vor inchina DIAVOLULUI! Totul este LEGAL cu PERMISIUNEA STATULUI!

1661

Satanistii din New York vor sa-l aduca pe Diavol in Detroit, urmand sa isi ridice un fel de templu pentru a putea sa oficieze mai multe ceremonii, totul fiind legal cu permisiunea statului.

Membrii “SATANIC TEMPLE” spun ca au ales Detroit pentru prima lor cladire de acest fel din afara New York-ului datorita reputatiei orasului si faptului ca aici au fost “gazduite” de-a lungul timpului comunitati artistice rebele, relateaza Detroit Metro Times, potrivit Russian Times.

Satanistii spun ca in templul lor, despre care nu se cunoaste data la care va fi deschis si nici locatia exacta in care va fi amplasat, nu vor avea loc acte de canibalism si nici sacrificii de oameni sau animale. Aici insa vor fi oficiate casatorii, inclusiv intre persoane de acelasi sex, dar si inmormantari.

SATANISTII vor construi un TEMPLU unde se vor inchina DIAVOLULUI! Totul este LEGAL cu PERMISIUNEA STATULUI!2

Operatiunile vor fi conduse de o femeie in varsta de 32 de ani, cunoscuta sub pseudonimul de Jex Blackmore. De altfel, toti membrii folosesc nume false pentru ca primesc foarte multe amenintari cu moartea.

SATANISTII vor construi un TEMPLU unde se vor inchina DIAVOLULUI! Totul este LEGAL cu PERMISIUNEA STATULUI!3

Cu toate ca se numesc “SATANIC TEMPLE”, liderii grupului spun ca membrii acestuia nu i se inchina lui SATAN.

Sursa: mondonews.ro

Articolul precedentIMAGINI INFIORATOARE: Un tanar a SOCAT cu METODA sa de a-si spala rapid CAINELE! Vi se pare normal ce a facut?
Articolul următorCAZUL ULUITOR care face inconjurul Pamantului! Acest COPIL s-a nascut cu PATRU MAINI si PATRU PICIOARE!