Acasă CIUDATENII O biserica din Romania ingrozeste STRAINI! Diavolul este pictat peste tot!

O biserica din Romania ingrozeste STRAINI! Diavolul este pictat peste tot!

632

O bisericuta din satul Corund a ingrozit lumea datorita scenelor pictate pe lacasul de cult care dateaza din anul 1723. 

Oamenii locului povestesc ca a fost construita initial pe deal, departe de case, si dupa zeci de ani au pus mana de la mana si au adus-o in mijlocul satului, fiind sfintita cu hramul sfintilor Mihail si Gavril. Odata intrat aici nu iti poti lua ochii de pe peretii innegriti de vreme si de fumul lumanarilor, pe care inca se mai vad infricosatoarele scenete pictate de un necunoscut.

Rand pe rand, lenea, lacomia, avortul, betia, desfraul toate se regasesc pe peretii pronaosului. Cea mai infricosatoare dintre toate este scena Judecatii de Apoi in care sunt reprezentati oameni si diavoli. Desi satenii isi scuipa in san de cate ori o vad, preotul spune ca nu e altceva decat o simpla invatatura pentru cei ce nu urmeaza calea cea dreapta si cad in pacat.

Unii localnici isi fac cruce si se tem sa intre in lacasul vechi de peste 300 de ani. Spun ca nu vad lucru curat in biserica pe ale carei ziduri apar mai multi diavoli decat sfinti. Blestemat sau nu lacasul de cult atrage mai multi turisti decat enoriasi. Strainii sunt curiosi sa afle povestea bisericii cu draci, asa ca de curand a fost introdusa in circuitul turistic al bisericilor din nord vestul tarii.

2.

IMAGINI CUTREMURATOARE! O biserica din Romania ingrozeste TURISTII STRAINI!2

1
2
Articolul precedentSECRETUL EXTRATERESTRILOR a fost descoperit!
Articolul următorUn fost soldat american traieste in padure de 25 de ani! VIDEO