Acasă STIINTA Mai multe OZN-uri au planat deasupra Romaniei cu 3 ore inainte de...

Mai multe OZN-uri au planat deasupra Romaniei cu 3 ore inainte de cutremurul din 1977!

512

Prof. Calin Turcu a organizat in 1977, la nivel national, un grup informal de cercetare a fenomenului OZN, numit “Romanian UFO Researchers (RUFOR)”.

Acesta a publicat un buletin OZN, numit RUFOR (27 numere, 1979-86), cu o circulatie restransa.

Ulterior Calin Turcu a organizat cea mai voluminoasa arhiva de rapoarte scrise, fotografii si filme privind cazurile OZN din Romania, iar din 1992 cea mai mare biblioteca OZN din Romania, biblioteca pe care a dorit-o publica. Acelasi grup a editat, in perioada 1994-1996 periodicul „RUFOR”, editor sef fiind Peter Leb din Targu Mures, unde se afla si redactia. Au aparut in total 21 de numere, primele 8 in format tabloid, iar celelalte ca o revista A4.

Intr-unul din numerele revistei, aparut in anul 1977, profesorul Turcu relata intamplarea petrecuta profesorului Nicolae Barbulescu din Ploiesti:

“S-a intamplat pe 4 martie 1977, ora 18:30 in Padurea Cazacului, Bughea de Jos, Valenii de Munte, jud. Prahova. In dupa-amiaza acelei zile, veneam impreuna cu un prieten dinspre Slanic, spre Valeni, traversand Padurea Cazacu.

La iesire din padure, in partea stanga, am observat urmatorul fenomen: in stanga – o pata luminoasa, cu un contur neregulat, de culoare verde-bleu, iar in dreapta, trei discuri de lumina de culoare verde aprins. Era ora 18:30.

Pata verde era nemiscata, pe cand cele trei discuri de lumina se miscau lent, de sus in jos, parca pluteau, parca vegheau asupra noastra”.

Asta s-a intamplat cu numai 3 ore inaintea devastatorului cutremur din 1977, deasupra Romaniei. Multi UFO-logi considerand ca exista o legatura intre “aparitia OZN-urilor” si cutremurul care a lovit tara noastra in acea seara.

Sursa: jurnalul.ro

Articolul precedentRomania este impanzita de fenomene paranormale! Ce se intampla intr-o localitate din Arges este IREAL!
Articolul următorBlestemul tabloului COPILUL CARE PLANGE face furori in lume!