Acasă STIINTA EXTRATERESTRU filmat in Manchester! DOVADA VIDEO

EXTRATERESTRU filmat in Manchester! DOVADA VIDEO

594

Un localnic din Manchester a filmat un extraterestru pe timp de noapte, o filmare ce ridica semne de intrebare cu privire la existenta extraterestrilor.

De-a lungul timpului, numerosi ufologi au sustinut ca planeta noastra este invadata de numeroase specii extraterestre, care ne supravegheaza din umbra. Aceasta teorie este des criticata de cei mai multi din lipsa dovezilor clare.

De data aceasta, un englez a reusit sa realizeze filmarea vietii lui, A surprins, in miez de noapte, o fiinta extraterestra care se misca haotic. Din filmare se poate vedea ca fiinta bizara are forma umanoida si este de culoare alba. Chiar daca afara era intuneric, umanoidul se distinge perfect.

Miscarile sale sunt bizare si este limpede ca aceasta vietate nu apartine acestei lumi, mai mult de atat corpul sau pare sa fie dintr-un material moale sau flexibil pentru ca altfel nu se poate explica modul in care se deplaseaza.

Odata ajunsa filmare pe internet, numeroase voci sunt de parere ca odata cu trecerea anilor, din ce in ce mai multe astfel de fiinte extraterestre vor fi vazute in diferite locuri de pe Terra, pentru ca intr-un final adevarul suprem sa iasa la iveala. Acesta consta in faptul ca nu suntem singuri in Univers, poate nici in Sistemul Solar, ba chiar mai mult nici Terra nu este de fapt planeta noastra, ci suntem doar niste musafiri efemeri.

Sursa: efemeride.ro

Articolul precedentUn CIOBAN a devenit MILIONAR peste noapte dupa ce a ridicat o PIATRA!
Articolul următorDECLARATIA ANULUI: Sa fim recunoscatori creatorilor nostri extraterestri! VIDEO