Acasă STIINTA EXTRATERESTRII au venit neinvitati la o nunta din Romania! Specialistii de la...

EXTRATERESTRII au venit neinvitati la o nunta din Romania! Specialistii de la Discovery sunt fascinati!

755

In seara de 30 iunie 2001, in jurul orelor 22.30, extraterestrii au venit neinvitati la o nunta din comuna Nanesti, judetul Vrancea.

„In 2001, o pana de curent arunca satul Nanesti din judetul Vrancea, Romania, in bezna. Cand satenii ies afara sa cerceteze, un OZN rosu apare pe cer si emite perdele rotative de lumina care se rasfrang asupra localitatii. Oamenii merg mai departe incercand sa afle despre ce este vorba, dar sunt intampinati de o aparitie suprareala, care lumineaza cerul noptii… martorii sunt captivati de evenimentele bizare. Timp de aproape doua ore, aparitia trimite raze ciudate de lumina peste sat pentru ca apoi sa dispara”, au descris specialistii de la National Geographic ce s-a intamplat in seara de 30 iunie la Nanesti.

In jurul orelor 22.30, a avut loc un fenomen observat de foarte multi martori. Cei mai multi dintre ei participau la o nunta in sat, eveniment care de abia incepuse si care a coincis cu intreruperea curentului electric.

Afectati de acest lucru, nuntasii au iesit din Caminul Cultural in strada si au vazut ca in celalalt capat al satului se manifesta o stranie prezenta luminoasa.

“Deranjati” de OZN de la “Surprize, surprize”

Sotii Elena si Tanasache Agafitei, profesori pensionari din comuna Nanesti urmareau la televizor emisiunea „Surprize, surprize” cand, surpriza, s-a intrerupt curentul electric. Capul familiei a iesit imediat afara sa vada daca este aceeasi situatie si la vecinii sai.

In acel moment, profesorului i s-a infatisat in toata splendoarea sa ceea ce el a considerat ca este un OZN. Tanasache Agafitei a avut impresia initial ca este o masinarie care emite raze de lumina, adusa din strainatate, cu care se juca cineva.

1
2
3
4
Articolul precedentPREDICATOAREA PORNO a vorbit in SANII GOI despre EVANGHELIE si Dumnezeu! VIDEO
Articolul următorSEMNELE care iti prevestesc MOARTEA! Superstitiile care iti vor da cu siguranta fiori!