Acasă MULTIMEDIA FOTO CERCETATORII sunt ingrijorati de IMPERECHEREA care ar putea da nastere unui MEGA-SARPE...

CERCETATORII sunt ingrijorati de IMPERECHEREA care ar putea da nastere unui MEGA-SARPE extrem de PERICULOS si de MARI DIMENSIUNI! FOTO

4682

Cercetatorii sunt ingrijorati de imperecherea care ar putea da nastere unui mega-sarpe, o specie hibrid de piton extrem de periculoasa si de mari dimensiuni.

In Everglades, pitonii birmanezi sunt deja in numar considerabil, insa ingrijorarea oamenilor de stiinta este aparitia in zona a unor exemplare de piton de stanca, originar din Africa.

In ultimii ani, in Florida au fost descoperite mai multe exemplare din specia pitonului de stanca, unele dintre ele fiind chiar femele gestante, sau pui, ceea ce inseamna ca serpii din aceasta specie au gasit aici o noua casa, iar numarul lor ar putea creste.

Pitonul birmanez ajunge la dimensiuni impresionate de pana la sase metri, insa este un sarpe docil, spre deosebire de pitonul african de stanca, un sarpe extrem de agresiv, fiind unul dintre cei mai periculosi serpi constrictori din lume. Ambii sunt indeajuns de puternici pentru a omori animale precum capre, sau chiar crocodili.

Cea mai mare problema ar putea fi reprezentata de imperecherea celor doua specii prezente in zona, ceea ce ar duce la aparitia unui hibrid extrem de periculos.

George Horne, un reprezentat al autoritatilor din Florida, spune ca o imperechere intre un piton birmanez si unul african ar crea un ”mega-sarpe”.

5.

CERCETATORII sunt ingrijorati de IMPERECHEREA care ar putea da nastere unui MEGA-SARPE extrem de PERICULOS si de MARI DIMENSIUNI! FOTO5

1
2
3
4
5
Articolul precedentFOSILELE unui DINOZAUR de 100 de tone au fost descoperite in Buenos Aires! VIDEO
Articolul următorREACTIA DUREROASA a unei PREZENTATOARE DE STIRI dupa ce a aflat IN DIRECT ca iubitul ei s-a sinucis! VIDEO