Acasă CIUDATENII Blestemul din Casa Poporului! Lucrurile ciudate care se intampla pe holurile celei...

Blestemul din Casa Poporului! Lucrurile ciudate care se intampla pe holurile celei mai mari cladiri din Romania!

1260

Povestiri stranii ies la iveala despre ceea ce se petrece dupa lasarea intunericului, pe holurile Casei Poporului. Un paznic povestea cum si-a lasat cheile langa una din statuile de pe hol, in timp ce isi facea rondul, ca, dupa putin timp, sa se intalneasca cu un individ care i le-a inapoiat fara a-i spune nimic.

Dorind sa-i multumeasca, paznicul s-a intors dupa el, doar ca singurul lucru pe care l-a mai putut vedea au fost urmele de noroi lasate pe podea de bocancii strainului, urme care dispareau intr-un perete.

Un alt obiectiv cunoscut al Bucurestiului este Foisorul de Foc, loc in care multi dintre vizitatorii muzeului au raportat senzatii de durere si apasare in piept, combinate cu o frica inexplicabila.

Se spune ca o femeie a cazut pe scarile turnului si a murit in timp ce cauta dovada infidelitatii sotului ei, care era paznic de noapte la Foisor. Fantoma ei mai bantuie locul, iar, in unele nopti, un fel de foc viu iese pe ferestrele Foisorului, plutind deasupra Bucurestiului.

Pe langa toate acestea, se mai spune ca in fiecare zi de 9 a lunii in curs, la ora 11.30 noaptea, cand un pompier ar fi murit acolo prin combustie spontana, locul este strabatut de lumini stranii, scrie jurnalistul Yami Kamui.

Sursa: antena3.ro

Articolul precedentCea mai MISTERIOASA carte din lume a fost descifrata de oamenii de stiinta!
Articolul următorO tanara din Chile sufera de o afectiune foarte rara! Fanaticii religiosi o considera un semn divin! VIDEO