Acasă CIUDATENII Au murit imbratisati! Mai multe mumii au fost descoperite pe varful unui...

Au murit imbratisati! Mai multe mumii au fost descoperite pe varful unui munte din Mexic intr-o stare incredibila de conservare!

743

O mumie misterioasa a fost gasita la temperaturi de inghet pe varful unui munte si a fost ulterior expusa in muzeu. Corpul de sex masculin, purtand un pulover de casmir si echipament de alpinism, a fost gasit cu fata in jos, intr-o pozitie nefireasca, pe vulcanul Pico de Orizaba, in iunie 2015.

Expertii au ajuns la concluzia ca omul a murit in urma cu 50 de ani si a fost mumifiat ultimii 15 ani. In prezent este expus la un muzeu din orasul Ciudad Serdan, in sudul Mexicului, in Puebla.

Barbatul avea o constitutie scurta si subtire, iar expertii sustin ca a murit in urma unui traumatism suferit, iar temperaturile scazute din apropierea vulcanului au dus la eventuala mumificare a sa.

mumie 01

Juan Navarro, primarul din Ciudad Serdan, a declarat: “Mumia este intacta, are par, unghii si dinti.” Exista mai multe speculatii cu privire la cine ar putea fi fost aceasta mumie. Unii cred ca a fost un vagabond, in timp ce altii sunt de parere ca a cazut dintr-un avion mic, dar cea mai probabila este aceea ca a fost un alpinist fara experienta.

mumie 02

Corpul nu a fost identificat sau revendicat, cu toate acestea, a fost lasat in continuare in muzeu pentru a putea fi vazut de toata lumea. Mumia trebuie pastrata la o anumita temperatura pentru a preveni degradarea sa.

Corpul a fost gasit de un grup de excursionisti. Dl Navarro a sus “incalzirea globala este motivul pentru care aceasta mumie a vazut lumina zilei.”

Mumia a fost folosita, de asemenea, pentru a sensibiliza oamenii cu privire la importanta de a avea grija fata de mediul inconjurator. Acesteia i s-ar putea alatura alte doua mumii, care se afla in prezent in varful muntelui vulcanic, ce nu au fost recuperate inca, deoarece vremea rea face imposibila actiunea de recuperare.

Doua dintre mumii au fost gasite imbratisandu-se si se spune ca au murit in aceasta pozitie intr-o avalansa in anul 1959.

Sursa

 

Articolul precedentUn fan al lui Hillary Clinton si-a tatuat chipul presedintelui democrat in cel mai dureros si intim loc cu putinta!
Articolul următorUn turc a profesat sapte ani ca anestezist in Franta fara a avea nici o pregatire medicala!