Acasă LUMEA ANIMALELOR ALERTA IN EUROPA! Pestele care UCIDE barbatii atacandu-le organele genitale a ajuns...

ALERTA IN EUROPA! Pestele care UCIDE barbatii atacandu-le organele genitale a ajuns in apele continentului european!

1808

Europa este in alerta dupa ce pestele care ucide barbatii atacandu-le organele genitale a ajuns si in apele continentului european.

E cat de poate de infricosator. Temutul peste Pacu a fost descoperit in Sena si este cunoscut ca „Taietorul de bile”, o specie inrudita cu piranha.

„Acest peste nu este unul deosebit de periculos in mod normal, insa are o muscatura serioasa. Au fost cateva accidente in Papua Noua Guinee unde cativa barbati au ramas fara organele genitale dupa ce au fost muscati. Pestii musca pentru ca sunt flamanzi” a povestit expertul Henrik Carl.

Expertii avertizeaza ca in canalul Øresund dintre Suedia si Danemarca exista un mare pericol de a intalni astfel de pesti si recomanda scaldatul in echipamente de protectie pentru a evita atacurile.

ALERTA IN EUROPA! Pestele care UCIDE barbatii atacandu-le organele genitale masculine a ajuns in apele continentului european!2

Sursa: a1.ro

Articolul precedentUnui barbat nu i-a venit sa creada ce a DESCOPERIT in dormitor dupa ce l-a lasat incuiat mai multe saptamani! FOTO
Articolul următorIMAGINI INFIORATOARE: Un tanar a SOCAT cu METODA sa de a-si spala rapid CAINELE! Vi se pare normal ce a facut?